Årets.......

tänkte skriva årets... :)

Årets Man: Calle! han är alltid där för mig o gör allt för mig o Jordan..går med på alla mina galna idéer, stöttar mig.. ja allt! :)

Årets Föräldrar: Mina föräldrar :) de är tryggheten nummer ett... de finns alltid där för en.

Årets Nykomlingar: Charmtrollen Neo o Melker, välkommen till världen!

Årets Karriär kvinnor: Lina o LilleMalin! Lina som har blivit säljchef på jysk o LilleMalin som fick ett väldigt eftertraktat H&M vikare jobb.

Årets Karriär man: Min bror Macke. gick från ett stort företag till ett litet. Allt man kan säga är: De går bra nu ;)

Årets Mamma-förebild: Min syster Emma. Har två småbarn men hinner ändå med allt o hitta på roliga saker med dem.

Årets Värld-Hjälpare: Lisa! hon har fadder-barn, skänker pengar till välgörenhet o försöker helt enkelt hjälpa alla som har det svårt.

Årets Workout-par: Annelie & Johan, tränat varje dag o åkt igenom hela landet för tävlingar, men man såg att de verkligen betala sig :)

Årets Lillasyster: Min Lillasyster Hanna! är så glad att hon inte under tonåren har betett sig som en typisk liten fjortis som gör allt för att vara bimbo... nej Hanna har kört sin mörka stil o inte brytt sig om vad alla andra säger :)

Årets utvandrare: Cecilia! tog sitt pick o pack o flyttade till helsingör med sin drömman, går inte en dag utan att jag saknar henne!


blä nu tar mina idéer slut... har ni några förslag får ni gärna komma med dem... om jag kommer på fler så fyller jag på efterhand :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!