Biltjuvarna Calle & Paddy

Igår när vi kom ut från lucia firandet på dagis så gick vi mot bilen.. skulle åka hem o efter det kanske åka en runda till väla för att köpa några julklappar...

men när vi väl kommer ut till bilen så har låset gått i sönder i bilen så vi kommer inte in! där står vi med Jordan som bara har sina pepparkaksgubbe- byxor på benen o jacka o mössa.... shit! :)
jag tar upp mobilen o får tag i mamma som tur är redan var ute o körde så hon kunde komma o hämta upp oss o köra oss hem... när vi kom hem fick calle ringa låsfirmor för att fråga hur vi skulle göra o liknande...
han prata dessutom med Jonas -vår bil kille...

efter många samtal så blev det att Paddy dök upp med vincent... jag o barnen blev hemma o killarna åkte för att göra inbrott i bilen :)
Paddy hade visst slagit upp låset på bagage luckan o kröpit in o på så sätt fått upp dörrarna...
så de fick hem bilen o nu ikväll har vår bil kille haft den så nu funkar den igen.... :)

men vilken tur att killarna åkte EFTER jordans Dagis hade stängt... hade ju inte sett så bra ut om Jordans fröken hade sett Calle bryta sig in i en bil (dock sin egna) :)


Kommentarer
Postat av: Johan Palm

När fan ska ni lära er att man ringer pappa johan om man har problem med bilen,, se nu vad som hände när man släpper lös 2 st rambo wannabe på en liten golf,,, jo klart så går ju något i sönder... hmmmmm!!!!

2009-12-21 @ 21:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!