inte som man har tänkt sig...

jaha de blev ingen lång arbetsdag... Jordan hade feber i natt så de var bara att ringa jobb o dagis o säga att vi inte kom... men jag ska jobba ikväll o det har löst sig med de andra dagarna... men de är typiskt när man är inställd på en sak o så blir det inte så :)
men de är sånt man får vänja sig vid när man är mamma ;)

ååh är så sugen på att åka ut o shoppa på mellandagsrean... men samtidigt inte... finns andra saker jag vill lägga pengar på... som tillexempel tvättstugan! den ska vi ta tag i innan den 11 jan... ska bli riktigt kul att få en fin o organiserad tvättstuga... just nu är där skitit o saker överallt o inget handfat.. dessutom ska jag få en torktummlare! yeay slippa hänga upp all tvätt. tycker faktiskt att de är kul att vara nere i tvättstugan o pyssla... har blivit duktigare på att "ta hand" om mina kläder o så... till skillnad som när man bodde hemma o kunde typ förvara ren tvätt i en hög på golvet! hahaha

har lite jobb planer oxå på gång... vill söka jobb på ett speciellt ställe... måste bara samla ihop information o få ihop en snygg ansökan... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!