Gooooodie....

Mötet med dagis fröknen gick bra idag... dock var Jordan lite trött när hon var här... han såg henne oxå som en lekkamrat direkt o skulle leka hela tiden med henne.... läsa bok o till o med klättra på henne.... inte lätt för henne... en unge som ska ha all uppmärksamhet o en hund som ville bli klappad hela tiden (spm dessutom hårade ner hennes hel svarta kläder) samtidigt som hon o jag skulle gå igenom all information.

men imorgon är det vår tur att åka till dagiset... så Calle är ledig imorgon.
en blir det lite mer för varje dag... de kommer nog att gå super.... kommer dock vara konstigt sen... när jag inte jobbar så kommer Jordan ändå vara där tre dagar i veckan o fem timmar åt gången...

ja förresten kattungen! den var ju utanför dörren i morse när calle åkte till jobb men sen var den inte kvar när jag gick ut... senare kom grannen o sa att hon hade tagit katten o kört tillbaka den till de området som den hade varit i när den hade börjat följa efter hennes dotter.... även om vi inte kan ha katt o de inte var våran och vi "hade" den endast en kväll så kunde jag inte låta bli att tycka de var lite tråkigt... den var ju så himla söt... bara hoppas att den väl hittade hem när den kom till sitt område... som btw låg typ på andra sidan höganäs!

nej nu får jag förbereda mig! Ögonfransförlägningskund kommer snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!