Nallen nanna...

cecilia var här idag! hade vanligt tjejsnack o gick o fikade på kakboden.... deras hallonpaj it is to die for ;)

calle har kommit långt på fasaden dessutom! nu är halva väggen klädd med träfasad! han har börjat dra ner putsen på andra sidan... iiihh ska bli så fint :)

Jordan sa "cecilia" idag oxå... fast de lät mer som "pia" men men :)

han har dessutom börjat leka på ett speciellt sätt oxå...  han ska ofta typ natta nallen på samma sätt som vi nattar honom.... med kudde, täcke, snuttelejonet o napp... eller så ska han borsta nallens tänder... o då på samma sätt so vi gör med jordan... sitta fint på pallen o så... :)
så gulligt att se! har tänkt att jag ska ta ner hans tält som han har i sitt rum o ge han bord med stolar... han tycker ju väldigt om möbler som är i hans storlek... ska alltid sitta i barnfåtöljer i affärerna o liknande...
riktig liten "poser" är han oxå :)


Kommentarer
Postat av: Ida

Haha, söta bilder! : )sv: Ja det finns många som tycker att jag SKA flytta till Skåne, även många som tycker att jag inte FÅR! Jag är jäkligt splittrad ens i tanken att åka ner och "test-bo" ett tag, precis som Miche gjorde här hos mig.

2009-10-06 @ 12:54:27
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Postat av: Maja

hihi ja de får du göra! då vet du att du alltid kan flytta hem igen om du skulle få hemlängtan.. Miche får visa det härliga med skåne ;)

2009-10-06 @ 13:14:35
URL: http://majalilja.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!