180909

god morgon!
fick sova till nio idag. dock så hade gardinen glidit åt sidan så jag hade morgonsolen rakt i ansiktet.. nåja skulle ju bara upp :)
Jordan har druckit lite välling o nu snart ska vi äta frukost..

Idag kommer LilleMalin! yay! hon kommer nu i eftermiddag... kanske vi kan gå ut o fika? hmm får se hur det blir...

igår var rätt lugn... jag o jordan var ute på en cykel tur... skulle se om Citygross hade fått in min hårfärg men de hade de så klart inte! gaah... o ica har inte ens de märket... what to do what to do? får väl kolla andra affärer om jag kommer ut nån gång :) vi måste hämta paviljongen på jysk så de kan kanske jag o jordan göra imorgon så då kan jag kolla Ica Maxi eller något...
Vi var inom bokhandlen o köpte en ny "Max"-bok... Jordan Älskar de böckerna!

sen tog vi de bara lugnt tills de var dax för mig att åka till jobbet... jobba på hemtjänsten o jag hade min runda inne i huset... jätte skönt o bara ett larm på hela kvällen!
efter jobb passa jag till och med på att åka inom o sola på citrus! fast de är lite läskigt så på kvällen... jag var helt ensam där o mörkt ute.... den enda lilla tryggheten man har är att pizzerian har öppet som ligger vägg i vägg...
solade 10min men de hjälpte ju inte ett dugg! får sola mer sen... kanske gör de till en vana efter man slutar på kvällen :)

nej frukost-tajm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!