Friday! :)

idag är det fredag! o även jag inte jobbar 7-16 varje vardag så tycker jag ändå mycket om fredagar... för då vet jag att jag kommer att ha min älskling hemma i två hela dagar :)

ja apropå älskling... ni läste väl om när han färga mitt hår igår... de värsta hade inte kommit än... sen skulle han hjälpa mig att skölja ur det.... han spola mig så mycket I örat att jag tror att jag har fått vatten i hjärnan... hehe var är cecilia när man behöver henne? :) nåja... färgen blev bra men man ser typ ingen skillnad... men de var så jag ville ha de... hade en utväxt som jag ville bli av med o den är borta nu så perferkt :)

känns lite bättre idag... är lite piggare... solen skiner i alla fall... har varit ute på en cykeltur ner i stan... gjorde lite ärenden bla på banken... vår "bank kvinna" hade sett mig i reklamen hihi... men som alla som pratar med mig om den säger typ " jaaa... fast du prata lite konstigt" hihi precis som om de inte vill säga rakt ut att man är dubbad :) men de gör inget... hon är btw den bästa "bank-kvinna" man kan ha... så snäll o hjälpsam!

har suttit o betalt våra räkningar redan oxå, känns bra att ha det gjort... de är typ alltid de första jag gör på morgonen den 25 varje månad...

nu ska vi äta lite lunch sen ska jag ta de lugnt innan jag ska gå på mitt kvällspass på jobb :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!