Nya Pumas o städhumör

håller på att städa för fullt... har lite sånt humör denna veckan... som igår gick jag igenom garderoben... shit med kläder som kommer att skänkas bort! både från mig, calle o jordan men mest från mig... de värsta när man rensar ut är att man vill ju köpa nya o "fylla" på... men men :)

har haft lite sko vård oxå!.. kan tipsa om ett jätte bra sätt för era vita gympaskor... de är att ta en gammal tandborste o Vim! skrubba så blir skorna väldigt vita igen. o skosnörena byter jag ut eller försöker bleka de som är där.... så känns skorna fräschare längre.... vet att om man har problem att de luktar fotsvett så kan man lägga de i frysen nått dygn så att bakterierna dör.... lägg de dock i en plats påse innan... kan ju inte vara så fräscht att ha skor bland maten ;)

tänkte rymma upp lite i de andra rummen sen när jordan vaknar så ska jag bädda rent o storstäda där inne... har sett att där är små skitiga handavtryck på hans vita bänk haha.... busted! :)

hmm kanske ska jag ta o städa i vår garderob oxå? städa bland väskorna o så att man får lite mer plats där inne...
jag har än inte tagit så mycket kläder från Calles garderob... vågar inte utan hans samtycke för HAN är värsta spararen! han har bland annat en röd/gul Hawaii skjorta som är i från brasilien... den är över 6år gammal! o helt uttvättad o tråkig.... undra om den får följa med i säcken denna gången?

var iväg till Ica innan o lämna mina puma som var alldeles för stora för mig fast de brukar vara små i storlekar...
hämtade Jordans nya skor... köpte glass så gick vi inom folkparken o lekte lite på lekplatsen... tråkigt att där inte var några andra barn dock...


alltså Barn skor är så små o söta.... :)

Kommentarer
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

Hallådär :) haft en bra dag ^^ ?

2009-09-09 @ 20:38:59
URL: http://haaiidi.blogg.se/
Postat av: Leia

Det är så skönt med nystädat och få bort en massa saker som inte används. Dock är jag så dålig på att slänga :D

2009-09-10 @ 15:37:07
URL: http://leiabloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!