Tänk om den är skit kass?

går o nojar mig över den jäkla reklamen.... tänk om den är skit kass? tänk om jag är skit ful där? tänk om jag blir jätte besviken på den?....
nåja där är inget jag kan göra.... börjar bli nervös inför den ska visas.... vet inte riktigt varför egentligen.... för liksom hur många reklamer är där inte på tv? de är ju reklam hela tiden! man brukar ju irritera sig på reklamen.... dessutom, kanske ingen som känner igen mig.... o om de gör de, är de så big deal?
reklamen är ju en stor grej för mig, för de är mkt större en statist jobben....
känns som om jag tänker på de för mkt... vad är de egentligen? typ 20sekunder störrig reklam :)

idag var en riktig mys dag... de regna o regna.... jag o jordan åt toast (varmamackor)till lunch o han ÄLSKADE DET! hihi... klämde hela! när Calle kom hem så ¨åkte vi till byggmax o IKEA... vi skulle köpa ett soffbord på IKEA men vi är jätte kluvna.. där är en modell som vi älskar, men den är i fel färg.... visst vi kan slipa ner de o måla om den... men känns de kul när man köper ett nytt bord för 1500? nej så vi väntar... jagar just det bordet på blocket men ingen säljer det.. blev lite gardin hållare o fotoramar o en stekpanna :)

haft Ögonfrans kund ikväll, alltid lika trevligt :) blev kontaktad av min syster jobbe kompis (min gamla jobbekompis oxå för 4år sen) o hon ville ha hjälp att sätta i lite löshår, så de ska vi nog lösa :)

Calle är nere i källaren o slipar väggarna i "sitt rum"... alltså när man hör hans planer om de rummet... shieat... haha svart klinker golv, väggmålning.... you name it ;)

nej nu får ni alla sova så gott så hörs vi imorgon ;)Kommentarer
Postat av: matilda - [maatilda.blogg.se]

jättefin blogg:)

2009-09-03 @ 23:04:14
URL: http://maatilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!