en dag till...

en jobb dag till sen har jag inte fått mer jobb.. men rätt sknt kan jag tycka efter att ha jobbat så många dagar nu...  har satt mig ledig fre-sön för att jag ska fira min födelsedag med lite vänner och så kanske... bara kanske! kommer Malin o hennes Robert hit från linköping *hoppas hoppas hoppas* :)

idag har jag som sagt jobbat.. 7-13.. när jag kom hem med Jordan så stanna vi i trädgården tills nu! tänkte de regnar ju inte så jag börja gräva på stubben... puhh... den ska bort! :)
men jag måste fråga er andra mammor.... vad har era barn för uteomhus kläder? alltså som passar till lek? de börjar ju bli för varmt för termobyxor... o en dag som denna, då de inte regnar men inte är speciellt torrt ute ändån... ska man ha regnkläder på dem då? tricky tricky...

jaha vad ska man mer hitta på idag? hmm hmm hmm... calle kommer om nån timme iaf...

får se vad de blir...

p.s. ni gilla visst bilden i förra inlägget :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Överdragsbyxor! Finns superbra både från Fix samt från Polarn & Pyret, Lagom varma och oftast regntäta! Skaljacka med fleecejacka (som man plockar bort om det är för varmt) under. Senare i vår räcker det med fleecejackan! Detta "sett" fungerar under vintern oxå med ett par fleecebyxor under överdragsbyxorna!

2010-04-07 @ 23:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!