Fredag

äntligen fredag igen... redan gått en vecka sen Svärfar gick bort...

vi var på begravningsbyrån igår... första gången för mig o Calle att vara på något sådant... vi har två olika datum till begravningen så vi får se vilket det blir... men hans dödsannons kommer i HD redan nu på tisdag iaf...

idag har Jordan varit hos Mormor medan jag var på arbetsförmedlingen o pratade om att eventuellt få Alfakassa... får se om de går igenom och NÄR i så fall....

hade konstiga drömmar i natt... en dröm handla om att jag var på BloggAwards o snuvade vinsten om "Årets blogg" från Egoina .... lite orealistiskt men tufft var det :)

sen hade jag en annan dröm om att jag skulle åka hiss med min pappa o storebror o storasyster... men just när jag ska gå in så håller dörren på att gå igen så jag sticker in armen för att stoppa den men den stannar inte utan klämmer hela min arm... jag skriker, alla skriker o hissen går upp... känner paniken sekunderna innan golvet i hissen kommer o kapar hela armen o jag bara tänker att hoppas jag svimmar så att jag slipper känna när hela min arm slits av.... hmm undrar vad det betyder?

nej jag känner att jag har kommit på fötter igen tror jag.... visst får fortfarande ångest o ont i magen när jag tänker på Calle o problemen... men som sagt så är jag egentligen genom-positiv o nu så är jag mer bestämd att jag ska "fixa" allting!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!