Inget Jysk idag

Sicken skön dag... imorse gick jag upp tidigt för jag skulle göra ögonfransförlägning... sen när det var avklarat så hade Jordan vaknat... så han o jag städade o diskade lite... så dök Pappa upp o då var det dax att sparka upp calle ur sängen... :) så åkte de iväg för att köpa rännor till huset..

Jag gick o funderade på om jag skulle åka en runda till Jysk... passa på o träffa Lina samtidigt... men sen så blev det strul för jag var ju tvungen att få Jordan till att sova en stund innan kalaset ikväll o så...
O de var en himmla tur att jag inte åkte! för när pappa o calle kom hem för att börja sätta upp rännor... ja då ringer Calles jour telefon! McDonalds på knutpunkten behövde hans hjälp! tänk om jag hade åkt till Jysk, då hade Calle inte haft någon bil.... de hade ju varit lite klantigt... ;)

Svärmor ringde innan oxå, vi ska visst vara i lokalen vid deras lägenhet på middag imorgon istället för deras stuga. tur det för de ska antagligen regna imorgon o detta blir tredje söndagen i rad vi har sagt att vi skulle träffas så :)

Nu ska jag slå in Aprilias presenter ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!