Calle lyckas alltid...

Calle lyckas alltid skada sig... är det inte att dänga huvudet i dörren så hela ögat svullnar upp så är det att han nästan sågar av sig hela fingret...
den är gången har han flått en del hud på handleden... de var när han skulle lyfta en maskin på jobbet de hände... men efter vi var på väla så var vi inom Mamma som plåstra om honom så nu ska de väl läka... de är ju rätt ytligt men kan tänka mig att de är sånt svidigt... :)

som sagt var iväg en runda på väla o så... men Jordan sov inte middag idag så han tappa intresset rätt snabbt... speciellt när jag var inne på Gina Tricot... ;) där fanns en del som jag ville ha men han hade inte precis tålamod så de får vänta... får ta en runda dit med tjejkompis o shoppa i lugn o ro :)
blev en del små saker bara... skulle köpa Jordans födelsedagspresent så vi åkte till två olika affärer för att kolla vilken som var bäst... så klart var den bäst i första affären men så orkade vi inte åka tillbaka så calle får köra inom där efter jobb någon dag :)

De blev "Cars" skål o mugg, en kofta "cardigan" o en keps till Jordan... Till mig blev de sminkbortagning o en necesär.... som jag inte kan få för många av ;)

Nu blir det att slappa i soffan till filmen "I hate valentins day"...  de är jobb imorgon för min del... dock bara förmiddag så de är rätt lugnt... :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!