Jeans!

Calle avslöjade vad han hade för planer för morsdag...

Först hade han tänkt att han skulle köpa en rosa blogg kamera till mig, men sen så har jag gnällt över att mina jeans är så slitna så han bestämde sig för att han skulle ge mig det i stället...
han tänkte kidnappa med mig till affären "Tretton" då jag aldrig köper "märkes"-jeans...
Jag har nog bara ägt ett par märkes jeans i mitt liv...
Jag kan helt inte med att lägga 1500kr på ett par jeans...är gnällig med byxor,tänk om jag köper ett par som jag inte gillar sen?
 men jag har lovat calle att köpa ett par märkes denna gången... men ni får jätte gärna tipsa mig om märken som inte kostar så mycket... har för mig att typ märket "cheap monday" inte kostar så mycket... ? o gärna var man kan hitta dem :)

Vad är erat favorit jeans märke?

Vad skulle ni rekomendera mig som är "nybörjare"? :)

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag är kass på jeans! Min kropp är inte gjord för jeans. Man ska vara lång och smal och ha smala ben. Jag är kort och småfet och har korta feta ben. När jag lyckats hitta jeans som är "ganska" bra, då är de typ 20 centimeter för långa. Och så får man sy upp. Och så får allt fel proportioner. Typ utsvängda jeans which I love. Om man syr upp 20 cm försvinner allt utsväng. Jag hatar jeans. Eller nej, jag hatar min kroppsform.

2010-05-26 @ 23:19:21
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Postat av: Anna

Maja, lägger du lite mer pengar på jeansen kommer de hålla i evigheter. Levi's jeans är ju en klassiker eller Nudie jeans. Har haft ett par Nudie jeans nu i sex år och de är fortfarande lika snygga om inte än snyggare med årens slitning. Go for it! Köp ett par dyra och snygga jeans och spoil yourself for a bit! ;-) Enjoy!

2010-05-27 @ 16:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!