Farväl

Hej bloggen.

det fanns verkligen ingen tid imorse att blogga på... det blev upp vid halv sju... göra vid mig o Jordan o komma på att jag hade glömt hans cykelhjälm i bilen... gaaah! så de var bara att promenera ut till bussen o sen åka ut till dagis... det tog mig 40 minuter! Önska att vi hade en till bil... eller jaaa... en bil med en privat chaufför hade ju inte var så fel heller ;)

Kom hem o fick kasta mig i duschen för att sedan kasta på mig lite kläder o sen kom min Mamma o hämta mig för begravningen...
Det var en avlägsen släkting till mig som skulle begravas, jag hade hand om henne i jobbet och var hos henne hennes sista dag... så de kändes att man fick ett ordentligt farväl..

Nu ska jag ta tag i hemmet! diska o tvätta! :)

Senare ikväll så ska jag till Paddy o Lina... ska klippa Linas hår.. de ska iväg på en jätte julfest med Linas jobb,Jysk på lördag uppe i Linköping. Så jag ska dessutom lämna över Roberts skor o jacka... de har ju legat här sen han glömde dem här i juli... jag har bara inte kommit loss att skicka upp dem så de får åka med nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!