Flitig!

Idag har jag: jobbat, hämtat lillbabe på dagis, klippt gräset o alltmänt snyggat till i trädgården, lagat middag, varit hos mamma och handlat....
Var kom den energin ifrån?
När jag jobbat morgon så brukar jag bara sikta på tiden jag slutar och tänka att jag ska hem o sova middag med Jordan eller slappa på soffan ;)
Kanske man är så pigg så man ska gå ut o diska lite? näääää.... kan ju inte skrämma slag på er ;) ska faktiskt njuta av min egen tid!

Angående det negativa beskedet idag... tack alla som har hört av sig o varit oroliga... visst calle (vi) blev jätte besvikna! men vi skakar av oss det o tar nya tag för att söka i Januari starten i stället! det ska visst vara liiite lättare då när det är början på ett nytt år... Calle har redan på torsdag fått tid hos kunskapsforum för att söka till den starten....

Idag har jag dessutom hämtat hem mina nelly skor som jag fick av nelly.com! De kommer upp snart! jag trodde att jag ägde nått par "killer heels" innan.... men.... efter att ha sett de här så är är mina platta som en pannkaka :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!