26 April 2011

Gooooood Moooooorgooooon!

Att vakna till strålande sol är bland det bästa som finns! Jag o Calle har ingen rullgardin utan bara tunna vita gardiner som vi hänger för fönstert... älskar att vakna till ett ljust rum... man känner sig så mycket piggare ;)

Jag var beredd att Jordan skulle vakna jätte tidigt idag då han somna lite i sex igår... men jag vaknade faktiskt innan honom och vid åtta så kom han in till mig... då har han sovit 14 timmar...  han behövde kanske att sova ut ;)

Idag börjar jag kl 16... Ska ta tag i och göra lite tråkiga saker här hemma som har legat o väntat... Ska vika in alla ren tvätt, ringa lite samtal och handla lite... Jag jobbar kvällar hela veckan förutom torsdag men då ska jag göra två set fransar så... Så det känns som om jag inte har någon ledig tid med Calle... Jag vet att jag låter gnällig men de är nu när det är fint väder o så... vi har ju projekt igång här hemma som vi vill komma igång med ;)  Blir väl skillnad oxå när hans praktik är färdig och fortsätter med studierna... då har han en del hemmastudier så....Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!