7 April 2011

Igår när jag kom hem från jobb gjorde jag inte mycket... jag ringde lite samtal, kollade igenom mailen och sen kröp jag ner i Calles famn så satt vi och tittade på "min stora kärlek" resten av kvällen...
Efter det så låg vi och pratade i sängen ända tills klockan var 1... Han var nog lite nervös inför sin praktik idag... eller kanske inte nervös men mycket tankar... :)

Idag är jag ledig och Jordan med... vi degar mest här hemma idag... vet inte riktigt vad vi ska göra... det är inget kanon väder ute, blåser en del... kanske om man bara går ut i trädgården? Jag är så sugen på att komma igång där ute nu... speciellt efter att vi kastade allt renoveringskräp igår oxå :)

Behöver dammsuga här hemma oxå... jag vet inte vad Calle höll på med i morse men de ser ut som han har sprungit in med skor flera gånger för det är fullt med jord på golvet... :)

Förresten min Iphone funkar utmärkt trots att hela skärmen är sprucken... ska kolla om de finns någon försäkring som täcker den... jag var ju för snål för att ta extra försäkringen till den när jag köpte den... Annars ska jag bara köpa sådan plast-film till displayen så att den inte spricker mer o stå ut med den tills jag ska byta....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!