Sluta hoppas?

Har varit hemma ett bra tag men har suttit med spelet "Frontierville" på facebook... det är ju lätt beroendeframkallande ;) det roliga är att nästan hela min familj spelar det! haha

Calle har somnat inne i sängen med Jordan.... hmm :/ känns som om jag knappt träffar honom... MEN! jag får inte tänka så för jag vet att det inte är sant... det är just nu dessa två dagarna med mycket jobb.... Imorgon jobbar jag bara 4 timmar.... yeay! :)

Har fått jätte roliga nyheter idag av en nära vän... Men eftersom detta inte är någon skvallerblogg så tänker jag inte berätta vad det är! (okej lite skvallerblogg är det kanske ;)) Så nu får ni sitta där och vara suuuuuper nyfikna! Mohahaha!

Går och väntar på ett avgörande email oxå.... antingen kommer det imorgon eller inte alls... hmm... ska man fortsätta o hoppas eller ska man bara ställa in sig redan nu på det negativa? hmm om jag känner mig själv rätt så slutar jag inte hoppas! även om jag inte vill det så fortsätter hjärnan att hoppas ändån.... nej nu är jag trött märker jag ;)

NattiNatt!

förresten skickar en liten hälsning till lilla Stina som är inlagd på djursjukhuset väldigt sjuk o nyopererad....
Hoppas du kommer hem snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!