Cars 2

Vi kom hem till Paddy och Vincent vid 16 tiden... Jocke och Mira var oxå där en sväng...
Lina hade fått hoppa in och jobba... inte lätt att vara chef... :/
Jag drog igång middag hemma hos dem... tänkte att Lina skulle vara hungrig när hon kom hem + vi behövde äta innan bion så jag lagade lite köttfärssås och pasta a la Lilja style ;)

Sen fick vi "stressa" ner till bion... eller ja... de var väl inte så stressigt men de känns så när man har två treåringar som ska hinna kissa, tvätta ansiktet och händer innan ;)

Cars 2 som vi såg var i 3D... inte min favorit direkt men den visas nästan bara i 3D... Jordan kopplade inte hela grejen med glasögonen och såg hela filmen utan... måste varit lite suddigt ibland ;)
Killarna var duktiga men mot slutet så började de prata om att de hellre ville gå hem och leka.
Så efter filmen så gick vi upp till dem igen så killarna fick leka lite och vi slappa lite... när de blev för trötta så åkte vi hem... hämta Lilo hos mamma (hundvakt) och körde inom statoil för att tanka och köpa bromsolja... trodde ett tag att jag hade blivit av med mitt bankkort! Jag kom ihåg att jag hade lagt ner det löst i handväskan... men efter att ha rotat igenom hela väskan + ringt paddy och bett han leta hemma så hittade jag det inkröpet i ett trosskydd :)

Cars 2 var väl flashig... men inte alls lika bra som ettan... denna filmen kändes dessutom mer riktad för äldre barn då det var massa spioner och en del vapen med.... hmm nej den kanske får en 3a av 5...?


bildkälla

Nu ska jag krypa ner i sängen och spela lite "angry birds"... I know... jag har blivit lite lätt besatt av det spelet... ;) 
Imorgon får jag sova för jag börjar inte förrän 14! aaahh... :)

Sov gott! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!