Like a big happy family!

I natt så drömde jag en massa... om resor! först hade jag en dröm att vi var utomlands med en massa vänner och sedan drömde jag att min pappa skulle köpa sista minutenflygbiljett till oss och då hitta han tre biljetter till Hawaii för 100kr/st.... haha
Ska bli så skönt när Calle är igång igen... för just nu så är de inte så mycket pengar över... och de lilla som blir över försöker vi spara som säkerhet... Sen kanske man kan börja att planera en riktig resa ;)

Jag har mest gått och plockat här hemma... snart kommer Mamma och hämtar oss... Hon är så snäll och ger oss skjuts till Ängelholm där vi ska hämta Vincent från dagis och sedan passa honom... Paddy och Calle ska jobba över och Lina oxå... Där är mycket att göra för Lina... Hon har ju inte varit butikschef så länge i sin butik och där är mycket som ska fixas... Det måste vara tufft... men jag ska försöka ha middag färdig till henne när hon kommer hem så hjälper det lite kanske :)

haha som de låter egentligen... Calle, Paddy och Lina jobbar... jag är hemma med barnen som värsta hemmafrun! haha Like a big happy family! ;)


Kommentarer
Postat av: lina

men en väldigt bra hemmafru får jag säga, funderar på att anställa dig =) tusen tack för allt idag. puss

2011-08-18 @ 22:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!