Olycka på Busfabriken!

Det var myyyyycket folk på busfabriken... det var en tjej/grupp som uppträdde + att det var typ tusen barnkalas... men killarna var riktigt duktiga och såg efter varandra... tills det hände en olycka.... Jordan var alltför inne i att leka så han råka kissa rakt på golvet där.... yeay..... eller inte...

Hade såklart inga extra kläder med mig men super som jag är så åkte vi till cubus och köpte nya kläder ner till för 60kr. Dock så tror jag att jag köpte trosor istället för kalsonger... de var typ på den billigaste rean... men säger man inte till Jordan att det är trosor så märker han inget ;) Man kan säga att de ser flickiga ut i mönstret o fägerna men hej... de gör ju björn borgs kalsonger oxå ;)

Efter det åkte vi till Lina som höll på att stänga Jysk butiken, när hon var färdig så gick vi till McDonalds och åt middag ;) Killarna var överlyckliga... Jordan var dock väldigt övertrött... han var väldigt grinig... sen lyckades han gå rakt in i en plåt skylt oxå... även man är mamma så kunde jag inte låta bli att gapskratta.. tur han inte slog sig o blev ledsen ;)

Nu ska vi försöka få killarna att varva ner och sen ska se värsta tjejfilmen för det får vi inte annars när männen är hemma ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!