1 December 2011

1 december idag... Nu känns det som jul :)
När man var liten så längtade man bara till julafton! Men nu när man är äldre så inser man att julen är hela december... julen är att förbereda inför julafton, mysa, se julfilmer och lyssna på julmusik :)

Jordan har öppnat sin chokladkalender :) men gud vad det kröp i kroppen på honom när han bara får ta en per dag haha! men jag tror att han ska kunna hålla sig... annars "hotar" jag med att gå in och ge den till grannen i stället hahaha...

Igår var vi iväg till LilleMalin och Johan! det var riktigt mysigt men Jordan var väldigt trött och hungrig när vi kom dit så inget passade inte riktigt... men till sist så somna han i deras säng och då blev det lite lugnt... Han fick en jätte fin vår jacka av Malin dessutom! Så den ¨åker fram när det blir lite varmare igen :) De var en sån tuffejacka ;)
När vi åkte hem så kunde jag knappt prata för min hals hade blivit så hes! Har fått en sån jobbig förkylningshosta dessutom! Calle ville hålla om mig i natt när vi sov men jag fick putta bort honom för jag hosta så! hihi stackarn..
Jag hosta nog i sömnen till och med för enligt Calle höll jag på hela natten... Lite jobbigt att jag inte kan ta min "vanliga" hostmedecin nu när jag är gravid för den innehåller lite morfin... Om jag inte står ut så får jag gå till apoteket och kolla om de har någon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!