21 december 2011

Hej hej!

Jag har varit på utflykt hela dagen! Kom hem för nån halvtimme sen :)
Först imorse efter jag hade lämnat Jordan på dagis så åkte jag direkt till Ängelholm till Lina... Hennes kompis Malin + dotter kom förbi och vi åt frukost tillsammans :)
Det är så kul att Lina går hemma igen :) Jag känner mig inte lika "ensam" när jag är ledig på vardagarna ;)

Sen gick jag och Lina ut en runda i Ängelholm... vi var först på "Systrarna Olsson"(?) där har de mycket fina saker :) Mycket ljus och "Tingeltangel" :)
Efter det tog vi bilen upp till Jysk... Sa hej till alla Linas jobbekompisar... dock vågar jag knappt röra något i butiken för då går Lina efter mig och "lägger rätt det" hahaha en arbetskada kanske? :)
Till sist så tog vi en runda in på leksaksaffären.... men jag hitta inget där... så efter jag hade hämtat Jordan från dagis så åkte han och jag direkt till Barnens hus i Helsingborg...

Vi blev hungriga när vi var där så vi köpte lite mat på bergagrillen/pastamannen... Gud vad jag har saknat Pastan med kebab och ädelostsås från pastamannen! De åt man ofta när man jobba inne i stan ;)
Jag och Jordan hade picknik i bilen :) var mysigt och Jordan tyckte det var roligt (Calle, jag lovar att vi inte spillde!) ;)

Nu är vi hemma... utslagna i varsin soffa ;) Ska snart komma igång igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!