Klappat och klart!

Nu är ALLA julklappar färdiga.... O-M-G.... Där är så mycket paket under granen att de nästan svämmar över ;)
Så är det när man har stor familj och vänner som har varit snälla hela året ;)

Vi var på väla innan... där var en massa folk! men det gick hyfsat smidigt för jag tog en vagn direkt och satt Jordan i den :) Lyckades springa på Cecilia och Lars mitt i allt dessutom, vad är oddset för det egentligen? ;)
När Calle oxå var färdig så gick vi över till IKEA för att äta julbord... om jag ska vara ärlig så var det ingen höjdare... typ allt fanns där men vissa grejer hade en smak tvist av något annat... som typ hovmästarsåsen hade en stark smak av lakrits(?!) både jag och Calle titta på varandra och ville spotta ut det ;) Hon Mat-Tina kan inte de med julmat ;)

Jordan hostar jätte mycket fortfarande... det är en sån ansträngd hosta som nästan kommer på varje andetag :/ han har väl ärvt mina kassa luftrör... Har pratat med 1177 - de är guld värda- och gått igenom vad jag ska göra... Vi har blåst upp vår stora luftmadrass så han ska sova brevid oss i natt... hur mycket nu vi kommer att få sova... Bara hoppas att hostan är bättre imorgon... han klagar redan på hur ont han har i magen av allt hostande...

Imorgon så jobbar Calle... så jag ska passa på att städa lite inför julafton... Tänkte ringa min babysis och fjäska till mig att hon och boyfriend kommer hit en sväng till Jordan så jag hade fått åka och sola en runda... -Hanna, var redo ;)


Jag lovar att jag kommer snart snubbla över dem och bryta nacken! .....typ ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!