Nalgene

Det gick bra a jobba idag, dock var jag riktigt svinig hungrig när det var lunch... bara gick och fantiserade om mat...
Min mamma o pappa är verkligen de bästa för när jag kom hem till dem för att hämta Jordan klockan 13 så stod middan på bordet! Det var nog den godaste maten jag har ätit någonsin ;) även om det "bara" var mos och prinskorvar ;)

Jordan kändes hängig när jag hämta honom... han hade dock varit ute på en lång promenad och sen badat länge... men jag tyckte att han kändes lite febrig... när vi kom hem satt vi igång en film för att vila medan hans panodil skulle kicka igång... vi lyckades somna båda två ;)
Vakna av att det knacka på dörren, de var en "liten" tjej som ville sälja något åt sin klass... hon måste trott att jag var konstig för jag hade sovruffs i håret och helt yrvaken :)

Sen gjorde jag middag åt Calle när han kom hem, blev pastagratäng med köttfärs och en MASSA grönsaker :) typ 3 lökar, tre tomater och paprika... yummy! :)

Annars ikväll så har jag spelat air hockey med Jordan och pratat med Lina i telefon... det är ändå tur att Lina och jag inte bor alltför nära varandra... då hade vi bara gått hem till varandra och suttit och snackat i timmar och inte fått något gjort ;)

Jag har ju sagt att jag ska visa vad jag fick i julklapp... jag tar någon då och då ;)
först ut, min morgon julklapp av "lilletomten"


Av lilletomten aka Calle fick jag en Nalgene flaska, för de som inte känner till dem så är det en fin friluftsflaska :)
Den är perfekt för jag är dålig på att komma ihåg att dricka mycket nu... mitt sängbord brukar bli översvämmat av glas efter några dagar ;) dessutom är den så rejäl att jag kan ha min fil i den när jag ska jobba :)
Den finns i massa olika färger men jag fick ju såklart en rosa ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!