22 Feb 2011

Tjooo!

Gud vad många ni var igår som tittade in på bloggen! Välkommna välkommna, hoppas ni stannar ;)

Har som sagt jobbat idag, 7-11:30 därför det har varit tyst här tills nu ;)
Jag har äntligen fått tag på personalen på spa:et som vi ska gå på! Fått en tid inbokad på tisdag och det var perfekt då jag jobbar till 16 den dagen... Kommer vara riktigt skönt att få gå på ansiktsbehandling efter att ha jobbat ett "lång" pass!
Jag ska göra en ansiktsbehandling med mycket rengörande, min bigsis o mamma ska göra nån kroppsbehandling med lerinpackning o så :) najs najs najs!

Har hunnit med o handlat o varit på banken... jag,min klant tog fel på dagen då mitt bankid gick ut så jag fick ner på banken idag o få en hel ny startkod... lite pinsamt... Calles gick ut i dag o jag var så säker på att min gick ut samma dag men den gick visst ut i söndags :P

Calle har förresten skrivet prov idag! Iiiihh.. även de är han som har gjort det så tycker jag att det är minst lika spännande :D

De blir lite allmänt plockande o fixande här hemma idag o så köpte jag väääärldens slappaste middag idag... Fiskgratäng, skit lätt att göra( fast man gör ju inte direkt den... man sätter bara in den i ugnen) o så gott ;)
Kommentarer
Postat av: GUEVACCI

tack :D det var kallt :P allt bra då?

2011-02-22 @ 15:49:30
URL: http://guevacci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!