18 Jan 2011

jag o Jordan pausar i soffan... han trycker i sig hallon isglass till efterätt... halva i magen o resten i soffan ;)
Calle är som vanligt.... nere i källaren o pluggar ;)

Videobloggen ska förhoppningsvis komma senare... vi filma igår men de blev så kasst ljud så vi ska försöka igen ;)

Jag sitter o småtittar i IKEA katalogen... vill ha ett nytt kök... ska försöka ta fram min kreativa sida sen o försöka skissa på ett i deras program...

Vi pratade med CSN innan... de hade fått in intyg från Calles gamla skola så nu skulle de bara kolla över det... kunde ta upp till 4 veckor... kul! men de är lugnt vi har en hel del sparade pengar att falla tillbaka på... men känns som om man inte kan riktigt slappna av förrän man får de..... men du borde man väl få en stor klump summa på från tiden som har gått? de måste väl räknas från dagen han började plugga o inte dagen då de är färdigt från deras sida......?

Kommentarer
Postat av: frida

Han får csn från det datumet han började studera. En vecka efter kursstart brukar det vara, men i och med att han inte är i systemet än så kanske det dröjer lite längre. Men de brukar vara rätt kvicka. Studerar han heltid, helfart? Då brukar man få en lite större summa i januari, samma i september då det är tänk att man skall köpa studentlitteratur. Förra januari fick jag 11 000, sen får man inte något csn i juni, juli och augusti utan man får utbetalning ca en vecka efter kursstart i september.

2011-01-18 @ 18:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!