23 Juli 2011

God morgon!

Idag gäller det!
Idag är min brors bröllop! omg... är jag redo? jag tror det ;)
Jag är ju som sagt toastmadame... tror jag har koll på allt ;)

Igår var jag ute på Svaneholmslott, åkte dit med pappa o Victorias pappa... vi bar in bröllopsbågen och högtalare, gick igenom lite var allt skulle vara och så... kan ju säga att slottet var jätte vackert!
det ligger ute på en udde till en stor sjö...
Efter så åkte jag med min bror Marcus o Victoria hem för att göra deras bröllopsnaglar... När jag var färdig så tog jag tåg o buss hem o där mötte babysis upp mig för att få hennes naglar fixade oxå... vi körde på lila med mörklila o silverglittriga dekorationer som jag målade... de blev riktigt bra trots att jag var mega trött!

Hann inte riktigt att blogga igår kväll... de senaste dagarna har det varit fullt upp min sagt ;)

Fick samtal från regissören igår oxå... jag fick filmrollen :)
Jag blev så glad för att jag hade inte väntat mig det! Det är en väldigt liten produktion men att få agera är allt som spelar roll :) vi ska ha vårt första möte imorgon och sen drar inspelningen igång i nästa vecka...

Nu får jag gå ner o duscha så att jag är redo när Cecilia kommer o ska lägga sminket på mig... Undrar om hon är pigg då hon var ute o festa i natt ;) Hon är en ängel som pallar komma ändån ;)

Jag kan inte garantera att det kommer fler blogginlägg idag men sen ska jag skämma bort er med massa bilder o info om bröllopet ;)

Ha en bra dag o håll tummarna att vädret blir lite bättre så att vi kan ha vigslen ute ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!