24 Juli 2011

Hej alla!

Bröllopet gick jätte bra igår! Gjorde bara bort mig typ en gång, jag råka prata Engelska med en som var svensk (där fanns gäster från England bla).... hon måste undrat vad det var med mig! "It´s tipspromenad" haha...
Berättar mer om bröllopet senare...

Vi var i säng vid 4 inatt hemma hos LilleMalin och Johan... somnade som en stock för jag var snabb och tog deras breda mysiga soffa förre Calle som fick sova på tältsäng ;)
Jag var först upp imorse... kände att jag ville ringa o kolla av med Lina hur det gick med Jordan och Vincent...
Efter de kom de andra upp och vi åt frukost...

sen fick jag snabba på med att duscha och göra vid mig för jag tog tåget vidare till Lund där jag skulle på "film-möte". Det var jag, regissören, inspelningsledaren och en annan skådespelare... Det var en del som hade förhinder i och med att de var söndag :)
Vi gick igenom hur inspelningen kommer att gå till som inspelningsplatser, kostym, vad vi ville ha att äta på inspelningsdagarna, säkerhet och en del annat :)
Tycker ändå att jag har blivit rätt så erfaren på olika inspelningsplatser och så men de är mycket kvar att lära ;)

efter mötet gick jag inom Ica o köpte litet godis.. sen fick jag springa för att hinna med tåget... jag hann precis!

Sitter på tåget och lyssnar på musik, vi är kanske åtta i vagnen?
Plötsligt hör jag en konstig smäll... men tänker inte så mycket på det....
men sen så börja det att lukta bränt... rätt mycket så att alla i vagnen börjar att titta på varandra och bli oroliga... så säger tjejen i sätet brevid mig att det slåt gnistror två säten bakom mig... jag hinner inte vända mig om förrän eldflammor flammar upp! Då tar alla sina saker o börjar springa! I nästa vagn så möter vi personal som kommer med brandsläckare, alla i den vagnen blir ju oxå rädda, vissa börjar skrika o börjar ta sig framåt i tåget... så när vi kommer längst fram så stannar tåget...alla dörrar öppnas och vi får ta oss ut... Jag var rätt skakig för man hade ju precis suttit o läst om det i norge... Men allt gick bra... ambulans och brandkår kom rätt snabbt, där var ingen skadad men några som antagligen blivit lite chockade då de grät..
Där kom ett tåg rätt snabbt och plocka upp oss och allting berodde nog på något el-fel...

Som sagt det var inte så farligt och efter pratat av mig med Calle, mamma och Lina så sjönk adrenalinet igen ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!