Min dag med Spindelmannen

Efter middagen så åkte jag och Jordan till Ängelholms hembyggdspark där de firade Sveriges nationaldag, vi mötte upp Paddy, Lina och Vincent och efter ett tag så kom Johan och Annelie oxå!

Barnen sprang o lekte o fick ansiktsmålningar medan vi vuxna satt o pratade, efter en stund så ringde Calle... det var dax! Dax att hämta honom :) Ni kan ju tänka er att han var smutsig när jag hämta honom... han har ju bott ute i skogen i fem dagar utan toalett och dusch :) Det är ändå strongt av honom att palla en sån sak... jag hade blivit tokig efter en dag... ;) men sen är de ju en annan sak när man tycker hela grejen med friluftsliv är roligt..

Skulle egentligen ta tag i och fixa med allt inför plåtningen på onsdag... Det är lite extra att tänka på i och med att det är ett Casino... mycket med säkerhet o liknande för att ens komma in där?
Jag har ärligt talat inte varit där inne... fast det är kanske inte så konstigt... Det är ju mest "gamlingar" som hänger där inne... Eller vad säger du? ;)

Nej imorgon blir det att fixa sig och packa allt under dagen... Har inget planerat ändån och enligt "klart.se" så ska det regna imorgon?

Man blir riktigt trött av att vara ute i solen hela dagen... sen är jag sämst på att dricka - som Calle alltid skäller på mig över ;)

Nu ska jag spendera kvällen med min efterlängtade man som har duschat o blivit ren igen ;)

Sov Gott!


Min lille spindelman i parken idag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!