Romantisk Otrohet

Jag såg ju filmen "Water for Elephants" häromkvällen... Den var bra! riktig tjejfilm, romantisk och spännande :)

Dock så fick det mig att fundera...
Den var lite lik "Titanic"... Där en kvinna är upptagen men faller ändå för en annan man, börjar smyga med sitt förhållande... Det är ju ren otrohet men samtidigt så hejar man på det "nya paret"?
Varför gör man det? varför kan inte tjejerna ta ett snack med sin man typ "Jag vill skilljas, jag har träffat en annan...."?

Nej i stället så smyger de omkring och ignorerar den andra partnerns känslor och ja förresten... den andra partner framställs alltid som skit taskig...
Men om man tänker efter så är det ju bara fel... men just då när man ser de två göra det i en pakerad bil så tycker man "åååh så romantiskt"..

Jag hade en vännina som var otrogen mot sin man, hon är idag tillsammans med "romansen"... Men de var inte så j*vla romantiskt! Nej där en massa människor som blev riktigt sårade...

Jag kunde knappt komma på en annan film där det är mannen som är upptagen o hitta en tjej som han smyger runt med... Nej för den filmen skulle aldrig slå... Alla kvinnor skulle sitta där hemma i sofforna och säga "sicket svin" haha..

Nej det är filmbranschen som vet vad vi vill ha... Men är det en upptagens kvinna dröm att bli förförd av en snubbe o ha en hemlig romans med honom?Draaaaaaaamaaaaa!

Bildkälla IMDB

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!