Tjejkväll + Jay Smith

Kvällen började inte så bra med att Jordan var lite ledsen när jag skulle lämna honom hos mamma... Tror dock att det beror på att Calle är iväg o då blir han lite mer mammig... men det gick bra till slut o han hade haft jätte roligt...

Jag åkte hem till Lina där vi gjorde vid oss och efter ett tag så kom Emmie, Johanna och Caroline. Vi öppna någon cider o när klockan närma sig åtta så promenerade vi bort till Madde där vi även mötte upp Linda.
Sen blev det vin och cider med massa tjejsnack. Och så gick Lille Santos (maddes kolsvarta katt) runt o kela med oss :)

Det var något stadsjippo i Ängelholm så vi halv tolv(?) så gick vi ner till stora torget och satt oss vid en uteservering, det blev en till cider där ;)
När det var dax så gick vi vidare för att se Jay Smith uppträda... dock när vi kom dit fick vi vänta typ en hel timme innan han börja... och inte för att vara dömande men han måste varit påverkad av något igår... han hade knappt någon kontakt med publik... mumlade i mellan låtarna och när han sjöng så satt han mest o hängde med blicken eller blundade... verkade skit konstig... Men han har verkligen en härlig röst! det var gott att få höra "Like a prayer" live :)

vi stannade inte hela tiden då klockan hade blivit mycket o vi alla hade blivit lite sega av att få ha väntat...


Jay? Är du vaken?


Mysigt med akustisk gitarr, dock så ville jag bara slänga in de båda två o shamponerat deras hår ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!