26 Mars 2011

Hej Hej!

Vi har varit duktiga hela förmiddagen med att ha kört skräp till tippen... det låg en massa brädor o rördelar i trädgården som vi nu har blivit av med! riktigt skönt...

Ikväll händer det roliga saker! Jordan ska sova över hos sin faster för Jag o Calle ska till ängelholm där vi ska gå på resturang och bowla med Paddy o Lina :) Lina kan tråkigt nog inte komma på min fest i april men så firar vi lite ikväll i stället :)

Igår eftermiddag så fick jag ett spännande samtal... de var ifrån några som ville träffa mig för ett år sen men så fick jag förhinder så jag fick ställa in.(om ni är supernyfikna vilka det är så kan ni alltid gå tillbaka i arkivet ;).... Men nu efter ett år ringer de igen :) De vill att jag ska komma på en casting för en show de ska ha... dock känner jag mig väldigt osäker på om jag ska åka på castingen för det är så långt borta som Göteborg :/ Får se hur de blir ;)

Nu ska jag gå och göra mig fin inför ikväll... än så länge idag har jag bara gått i slappe/arbetskläder med bara lite mascara ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!