IKEA personal sucks....

Har varit lite av en fixar dag här hemma... jag har städat o tvättat och putsat fönsterna....

Fick upp Calle ur sängen vid 13 så imorgon ska jag ligga kvar har jag bestämt... dock blir jag väldigt rastlös när killarna har gått upp så de brukar sluta med att jag kommer upp strax där efter :)

Calle skulle sätta upp de sista 9 brädorna på fasaden idag... han hade förberett med allt o målat dem o så... men när han går ut så inser han att hans skruvar är slut! Så de fick bli en runda in till stan för att köpa nya... vi passade på att åka inom IKEA för att få lite hjälp med de sista med köket...
Först så frågar jag en kille i personalen om de har mycket att göra för jag ville ha hjälp av dem med de sista som sagt... neej svarar han o vi skriver upp oss på vänt listan... vi fick vänta i 30min för att få komma till men när vi väl får sitta där så tror kille som ska hjälpa oss att vi precis ska börja men efter att jag fick förklara så insåg han att de bara var lite kvar... dock så hade han inte tid att hjälpa oss utan fick springa iväg hela tiden... så jag tappa tålamodet till sist o gick.. Som tur är så ska jag antagligen till min syster imorgon och hon är riktigt duktig på det med skissa kök så förhoppningsvis kan hon hjälpa mig :)

Nu ska förhoppningsvis Jordan somna vilken sekund som helst så vi kan se på film ostört:)
Ikväll blir det en gamal film som vi var sugna på.... Zoolander! :D

Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!