Vad är klockan?

Klockan är just nu halv tolv... men man känner att den är halv ett egentligen...
Sitter o slötittar på tv och slösurfar...

Jag fick åka till Ängelholm tidigare ikväll oxå... Hade ju glömt mina nycklar hos Paddy o Lina! Tur Calle hade sina annars hade vi fått sova i trädgården eller något ;)

Har annars varit lite slappe dag idag... Jag har tvättat o plockat en del medan Calle har rivit mer på badrummet... Så klart stöter vi på¨oväntade problem (Alltid när de ska renoveras) men jag berättar mer om det imorgon ;)

Jordan sov nog inte så bra hos sin faster i natt... Han har varit så trött o grinig hela dagen och det känns som om man bara har skällt på honom hela dagen... Hemsk känsla för man får så dåligt samvete... Men de är svårt när de blir bråk hela dagen... Hoppas att han är mer utvilad imorgon :)

Ska ine jobba förrän på kvällen imorgon så de blir en skön sovmorgon... Calle är oxå hemma, han håller på att fiska vidare efter praktikplats... Efter praktiken har han bara typ tre kurser kvar! Kommer att gå snabbt detta ;)
SÅ om de är någon som jobbar eller har en elektrikerfirma och hade kunna tänka er att ta in en ung 29åring på praktik eller lärling så hojta till ;)

Jag ska gå in o bädda sängen nu... Skulle renbädda men de nya lakanen glömde jag att sätta på och de är riktigt jobbigt att komma på det så här sent på kvällen när man bara vill lägga sig :) nåja

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!