Tankar från ett mellanbarn

Det finns teorier om syskonskaror... En av dem är att den äldsta blir en klassisk ledare och tar ansvar, den yngsta blir lätt den som blir omhändertagen.
Mellan barnet är den som hela tiden söker bekräftelse och som blir rebelisk.

Man ska inte sätta någon som helst i nån teori... men ända sen någon berätta det för mig när jag var yngre så har jag aldrig glömt det.

Just att söka bekräftelse stämmer så himla bra in på mig... Det är jätte viktigt för mig vad mina syskon tycker om mig... Vill att mina äldre syskon tycker att jag är bra och att min lilla syster är stolt över mig.

När jag var tonåring så var jag väldigt vilsen - som många tonåringar... Jag tog inte alltid de bästa besluten, var inte speciellt snäll och ställde bara till med problem. Även om jag växte upp och hitta mig själv så lever jag med ångest varje dag över de åren. 

Därför förstår ni kanske varför jag är så stolt över att få vara toastmadame på min brors bröllop

eller som när jag satt i timmar o ringde in till en radiokanal för att lämna en födelsedagshälsning till pappa från oss syskon och efter jag hade lyckats o den spelades så fick jag ett sms från min stora syster som bekräftade att hon hade hört den och skrev "Bra Jobbat!"... Jag har fortfarande kvar det smset :)


Vill ni läsa mer om syskonroller så kan ni läsa här

Kommentarer
Postat av: Ann-Margeth

det är inte ett öga som är torrt.vi tycker du är bra som du är.

2011-05-31 @ 12:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!