Massa massa saker!

Kommer ni ihåg för några månader när jag skrev att jag var så pigg på kvällarna och ville att dygnet skulle ha fler timmar så jag kunde vara upp längre?
Så är det INTE nu... redan vid 18 så längtar jag efter att lägga mig... men som vanligt när man är småbarnsförälder så har man alltid en massa saker att göra på kvällen....
Skulle egentligen vika tvätt och duscha nu ikväll men jag känner att jag inte orkar... tar det imorgon istället...
Känner att det var länge sen jag hade en kväll för mig själv då jag fixar naglarna och så... det ska jag lova mig själv att ha imorgon! ;)

det har varit en massa fram och tillbaka idag :) Cecilia kom hit och höll mig sällskap när jag gjorde allt ;)
Fick dessutom en massa massa smink av henne! :) helt överlycklig :)


Kan ju säga att jag aldrig borde jobba på varken jysk eller IKEA eller någon annan möbelaffär... jag började ju att sätta ihop byrån i förmiddags... det tog mig hela dagen! okej jag hade pauser med lunch, hämta på¨dagis, hämta Calle från jobbet och en sväng i Ängelholm och middagen... men come on... hela dagen? ;)


Äntligen färdig... nu ska den bara ställas på plats och så ska det städas...

Calle är iväg och spelar hockey nu så jag ska krypa in i sängen... Vi fick äntligen vatten på vår lilla toalett idag så i natt är första natten Jordan sover utan blöja (har inte kunnat träna innan för vårt andra badrum ligger i källaren)... Gissar på att han kommer ligger i en pool imorgon bitti ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!