Bad idea....

När jag och Jordan var ute och kollade i outletarna... så bestämde vi oss för att köra inom City Gross för att köpa lite fredagsmys... B-A-D  I-D-E-A....  Fredag och att Ica är helt tömt... där var T-U-S-E-N männsikor...
Gud vad skönt det ska bli när Ica öppnar nära oss...

Våra vänners barn har fått vattenkoppor! Jag fick direkt tanken att Jordan skulle få träffa honom! Fråga min mamma och stora syster om råd... och i om med att det inte är säkert att han ens blir smittad och att insjukningstiden är typ 2 veckor... Men sen kommer Calle hem och berättar att han hade frågat sin mamma och han har visst aldrig haft vattenkoppor!!! Det är ju lite klantigt av hans mamma... ;)
Jag menar... tänk om Jordan OCH Calle skulle få det.... hur j*kla roligt är det för mig? Två att ta hand om... Jordan är okej men Calle är värre att ta hand om ;)

Ska fixa lite med datorn nu sen kl 22 ska jag se "Funny People" på 3:an... jag har sett den innan och den är faktiskt rätt bra! Adam Sandler bla... men de är en dramakomedi så den har lite budskap oxå ;)
Det värsta är att den varar till 1 i natt... drygt... jag ska upp och jobba imorgon och pallar jag verkligen vara uppe så länge? då blir det typ bara 5 timmars sömn... hmm... we´ll see, we´ll see.....


bildkälla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!