Ice, Ice, Baby!

Vi har tänkt att Jordan ska börja på ishockey, Calle känner att han vill ha en hobby ihop med Jordan som kan vara deras "kill-tid"... Calle har ju en brorson som är Hockeyproffs (Andréas Lilja) så han tror att de ligger i generna ;)

Vi har varit med Jordan och tittat på knatte hockey och han blev eld och lågor... men jag tror inte att han inser hur svårt det är...  I vilket fall så har jag letat efter skridsko till honom, tänkte att jag köper ett par begagnade just för att se om han verkligen tycker det är kul... dessutom hinner inte så små bli direkt slitna...
Så idag hitta jag ett par i Ängelholm... för 50kr!! omg liksom ;) Vad jag kan komma på så har jag nog aldrig innan handlat på blocket... sålt grejer men inte handlat... kändes skumt att åka hem till någon man inte känner ;)

Så tjugo i sex begav vi oss mot ängelholm... vi åkte och köpte skridskorna, sen åkte vi till IKEA och åt lite middag... efter det fick vi snabba oss in en runda på stadium, har tänkt att köpa nya skydd.. dels att de har med säkerhet och dels att de inte växer ur dem SÅ fort...
Provade en jätte bra hjälm till honom... men listig som jag är memorera jag namnet och modellen... mamma ska till ullared på fredag så jag ber ju henne att titta där ;) haha I know, jag är ekonomisk ;)


De är så små och söta!

Jag och Calle har ätit lite vindruvor och druckit te nu... strax blir det sängen :)


Kommentarer
Postat av: Macke

Priser på hockeyhjälar;

http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=926

2011-10-04 @ 22:16:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!