v50 eller v70?

Jag trotsade min förkylning och åkte ut med Calle och titta lite på bilar... vi åkte först till Helsingborg och sedan till Ängelholm....
Jag var ju bestämd att jag ville ha en v50 innan för jag tyckte att v70 var för stor... men nu har jag nog ändrat mig... efter att ha provsuttit v50 så inser jag att den är vääääldigt liten.... vi vill ju ha ett barn till och där fanns inte riktigt plats för varken lilo och en barnvagn samtidigt i bagaget.... sen om jag, Jordan och ett babyskydd skulle vara i baksätet så skulle de oxå bli väldigt trångt...
Jag är faktiskt mer inne på v70 :)

men så fula bilförsäljare är! haha... vi var helt inställda att vi inte skulle köpa en bil idag utan mest titta... men de försökte ändån med fula knep med att få oss till att köpa ;)

När vi kom hem så måla Calle lite på huset och jag klippte gräset... med mina snytpapper! haha fick stanna varje tio meter och snyta mig ;) kan de vara sista klippet nu?


Kommentarer
Postat av: Macke

Ska ni verkligen ha en Volvo? Finns 1000 andra bilar som är minst lika bra. Hade ni valt ett annat märke får ni en mycket nyare och fräschare bil för samma pris. Jag hade åtminstone tittat på en peguoet 307 kombi också.

2011-10-02 @ 08:00:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!