3 Saker ni inte visste om mig!

Jag kan försvara mig!
När jag gick i sjätte klass så började jag att träna jujutsu (självförsvar kampsport) min stora syster hade gått några år och hade rätt högt bälte, jag gick 3 terminer och lyckades få grönt bälte :) Skönt med sport där man kan typ springa runt i en pyjamas liknande uniform ;)Tränat kaninhopning!
Yepp, Frasse var namnet på min dvärgvädurs kanin som jag hade när jag var mindre, han gick med på det mesta faktiskt... ;) Han och jag startade i Helsingborgs kaninhoppningsförening dock var han sjukt lat och inte alls sugen på att hoppa så vi gjorde ingen karriär inom det precis...Jag har gått på gitarr lektioner!
Min lärare var en sunkig skateare med långt flottigt hår under en keps, han var duktig men när jag märkte hur ont det gjorde i mina mjuka fingertoppar så blev jag osäker... han sa även till mig att klippa mina naglar och trycka hårdare på strängarna... "En dag så kommer dina fingrar att se ut som mina" sa han med ett leende och visade mig sina nerslitna naglar med valkiga fingertoppar.... efter det slutade jag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!