BabyBoom!

Det är verkligen en babyboom just nu...
Känns som om ALLA ska ha bebisar...

På lördag när vi ska ha vår kräftskiva... då kommer det hit 4 gravida kvinnor (skulle varit 5 men den femte är för nära förlossning så hon håller sig hemma o tar det lugnt :))
Dessutom så prata jag med en annan kompis idag som ska alldeles strax sätta igång bebisverkstaden :)

Behöver jag skriva att jag är väldigt sugen på en bebis?
Jag har haft så många "inplanerade" bebis-tillverkningsdatum men alla har blivit inställda för jag inte har tyckt att det inte passar just då....

Både jag o Calle är sugna nu... Calle säger att det är väl bara att sätta igång (hahaha) men jag vill vänta... det måste fixa sig först med allt... alla pusselbitar måste falla på plats...
Jordan tjatar oxå om att han vill att jag ska ha bebis i magen... han frågar mig nästan så gott som varje dag... men de är nog mycket för att hans bästa vän ska få ett småsyskon :)
Enligt Jordan så har han själv bebisar i magen... ibland upp mot 5 stycken :) haha...

Nej vår tid kommer oxå när det är dax för ett syskon... Så länge får jag vara där för mina gravida kompisar i stället :)


Älskade Jordan <3


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Jag är beredd att hålla med dig. Överallt ser jag dem o hör om dem.. Dessa gravida kvinnor. I min omgivning, i min släkt, överrallt. o inte blir man mindre sugen själv för det =) hehe.. Men vår tid är nog snart hoppas jag iaf :) hehe. o er tid för syskon, den kommer.. Ni hinner :)

2011-09-01 @ 22:30:56
URL: http://cilaotomas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!