April april?

Antar att en del av er har gått och väntat på ett aprilskämt här på bloggen... tyvärr inte i år ;)
tyckte jag hade ett bra först... att jag skulle blogga i natt om att vi hade fått åka in till förlossningen men sen tyckte jag att de var för grymt ;)
Har varit ett rätt så fritt från aprilskämt här hemma ;)

Min babysis fyllde 21år idag! Grattis grattis :) vi firade henne i fredags och så träffa jag henne igår innan hon åkte hem till Malmö igen.. nu är de inte fler födelsedagar förrän min bror fyller år i slutet av månaden... det är kul med alla kalas för man träffas :) men de blir rätt intensivt nu i mars månad ;)

fick ett städ ryck till här hemma när vi kom hem från resturangen! men nu har jag lugnat mig... nu sa kroppen ifrån för mycket så... :)

Killarna ligger inne i sängen och ser "Tintin" - ingen film jag frågar efter så jag passar på att slappa i soffan med en massa tända ljus.. det är rusk väder ute så... och inget bra på tvn som vanligt...

Som jag berätta innan så hjälpte min bror mig att beställa lite frans lim till mina ögonfransförlägningar... betalade 210kr i stället för 700kr från min grossist... damm! :) att de redan har kommit hit till Sverige från England redan gör ju saken ännu bättre! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!