Som kvällen innan julafton....

Det pirrar så där lagom i magen just nu... (och nej... de är inte för mina nya järnisar ;))
Vi ska nämligen till Ullared imorgon! :D
äntligen så kan jag köpa hem de jag behöver till Mini :) Det är jag, Calle och Jordan som åker så de blir som en liten utflykt ;)
Har gjort färdigt min lista ikväll och ringt runt till några som har nämt att de vill ha bud där ifrån ;) så nu ska jag inte missa något imorgon!
Får dock förbereda mig en hel del med att ta med mina bälten, värktabletter och ha sätesvärmaren på max när jag åker dit ;) men ska ta det riktigt lugnt - vi har hela dagen så jag inte sliter ut mig totalt...

Fick btw en lönelapp från mitt jobb idag! lite konstigt är det då jag har varit sjukskriven sen 25jan... ska man kanske ignorera att de kan ha gjort fel och låtsas som ingenting?  Näää... Jag är ärligare än så... ska ringa lönekontoret imorgon och se varför de har betalt ut pengar till mig... hoppas på att de är någon "slut lön" eller något sådant... hoppas att de har gjort rätt från början ;)

Btw vill ge ett shoutout till min bigbro som fyller 31år idag! :) Ringde han imorse och gratta honom på typ 7(?) sekunder då han var upptagen :) men hoppas han har haft en bra dag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!