13 aug 2012

God Kväll!
 
Det gick att komma upp imorse!
Gav Isabell mat tidigt, gjorde vid mig själv, väckte Jordan och gav han frukost och gjorde vid honom för att sen ge Isabell mat igen strax innan vi skulle åka till dagis...
Det gick jätte bra där! Isabell sov i babyskyddet under hela tiden... Och Jordan verkligen förvånar mig hur social han är! Han är lik mig som inte är rädd för att prata med nytt folk, Calle däremot är mer blyg :)
Jordan tog nästan över hela fruktstunden med allt prat om Lilo och Isabell :) Berättade att Lilo bajsar ute och att Isabells bajs oftast är gult :) Mycket intressant ;)
 
Vi var hemma till lunch igen... efter vi hade ätit la jag mig på soffan och amma Isabell... somnade till lite.. men de är lätt sömn för jag pratar med Jordan då och då :)
 
Senare på eftermiddagen gick vi bort till Ica och handlade till middagen när vi kom tillbaka så kom Cecilia på besök... Hon har en spännande arbetsintervju imorgon! Jag hoppas så för hennes skull att hon får de! Men jag tror att det kommer gå bra ;)
 
Ikväll gick de bra att lägga Jordan... han var väl trött efter att ha gått upp så tidigt ;) Isabell har fått in lite rutin på kvällen oxå... hon äter sista gången vid 20 och sover sen för natten...skönt för då får jag lite mer egentid på kvällen...
 
köket går de framåt med :) väggarna är uppe nu och nu kommer det svåraste jobbet enligt Calle... att spackla och få det slätt... men de ska väl gå :) det är lite små mysigt med renoveringen.. som nu när barnen sover... då springer jag runt och småplockar medan Calle fixar med köket... vi pausar och ger varandra pussar genom plastdörren ;)
Det jobbiga är matlagningen... men jag måste planera bättre... låna mammas kök och laga mer mat för flera dagar... sen är det jobbigt när Calle måste använda maskiner som låter... men de värsta är nog över nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!