27 Aug 2012

Hej alla!
 
Det har varit en härlig dag idag!
Lina, Vincent och Gustav kom redan klockan 11 idag... de fick ta bussen hit för deras bil stod här... de var tänkt att Lina inte skulle dricka i lördags och köra hem.... menhon blev törstig och lät bilen stå här medan de fick skjuts hem ;)
Vi fika fest rester a la smörgåstårta... J och V sprang och lekte medan vi och bebisarna satt o prata... känns konstigt att killarna springer och leker så... de var inte länge sen de var de som satt i vår famn medan vi fika o liknande ;)
 
När de hade åk hem så titta grannarna in en runda :) De är å kul att ha kompis grannar :) När vi bodde i vår gamla lägenhet ¨så var där mest en massa skummisar ;)
 
När Clle kom hem så var det de vanliga med middag och efter det promenerade jag och Isabell i vagnen till affären... Hon låg vaken hela vägen dit och somnade först på vår gata igen... gaah! ;)
 
Tänkte beställa lite ur H&M katalogen... men jag vet! att jag fick en 10% rabatt kod förra veckan... och jag kan inte hitta den! surt....
 
Inte för att vara sån men de är faktiskt lite skönt att Calles födelsedag är över! inte jobbigt så men nu kan vi koncentrera oss på köket som kommer nästa vecka! woop woop! :)
Har glömt berätta vad Calle fick av mig/Jordan/Isabell! Han fick en phillips rakapprat, CK kalsonger, t-shirt, skjorta och en FP plånbok :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!