7 aug 2012

God Kväll!
 
Idag har jag gjort en massa men inte de jag borde ;)
Efter frukosten så packa vi ihop oss och åkte hem till Lina och barnen, de håller på att buda på en br och de är så spännande! Hoppas de får den ;)
Vi fick åka hem vid tre tiden för jag hade en franskund inbokad efter fyra, på vägen hem stanna vi till vid mamma och hämtade en ost och skinkpaj som hon hade gjort till oss... de var den godaste pajen jag har ätit på länge! de var så gott att äta något som man inte hade tillagat i micron.... kan ju säga att jag är rätt trött redan på all micro mat... de är verkligen äckligt!
 
Efter middagen å myste jag och Isabell lite i sängen.... men så skulle Calle såga ut hål till spott-hinkarna i taket... och de lät som bara den! höll på att bli tokig samtidigt som Isabell blev ledsen... men de måste ju göras så för att slippa oljudet tog jag med mig henne i vagnen, Lilo och Jordan på en promenad... det sluta med att vi gick en stor promenad på 1,5 timme :) tänk att Jordan orkade ;) och när vi kom hem så var Calle färdig med dem så de var skönt... dessutom så var de bra att jag fick lite extra motion...
 
Behöver bli av med mina extra kilon... jag vägrar att köpa nya kläder som passar nu... jag går i mina sunkiga mammatröjor i nu och i mina "fat-pants"... Något jag verkligen längtar efter det är mina vanliga tighta jeans och mina vanliga bh:ar med bygel... inte mina mamma-bhar med mjölk fläckar ;)
 
Oxå var det där med att leta upp mina gamla betyg.... hmmm... Imorgon! ;)
 
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!