Äntligen Kväll!

Var inne hos Catharina i eftermiddags, hon hjälpte mig med en massa idér till köket... för det första så prata vi om tapet... men jag har kommit fram till att inte har någon! Efter att ha bollat idér med henne så har jag kommit fram till att ha det vitt och ljust med små färgglada inredningsdetaljer :)  Skönt dessutom att slippa leta tapet ;)
Men man märker att man inte är duktig på inredning.. Catharina prata om logiska saker men som jag inte hade tänkt på förrän hon påpeka det :)
 
Jordan var jätte trött när vi var där... och väldigt trött och gnällig när vi kom hem... tror jag försökte få honom till att rymma upp sina leksaker i timmar... och när han sen börja gnälla om att han inte kunde byta om till pyjamas själv... ja då ville jag bara kasta mig framför ett tåg ;) Isabell bara skrek efter tutte så de hjälpte inte precis...
men nu sover båda och det är så himla skönt! Jag älskar dem mer än allt annat men gud vad skönt det är när det är tyst runt omkring en... ;)
 
Calle är på hockeyträning nu.... skit sent ju! undrar hur de tänker de som planerar de tiderna...
 
Imorgon får jag soooooova... de är de dock duktiga på barnen... sova ;) usch nej jag borde inte blogga nu när jag är så trött... låter som en bitter småbarnsmamma! ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!