19 dec 2012

God middag!

Jordan är lite krasslig idag... Inte förkyld men väldigt hostig och hängig... Så vi kurerar för fullt idag så han blir bra för nu har vi nått planerat varje dag! :) han skulle egentligen på julfesten på dagis imorgon men de hade fått värsta vinterkräksjukan attacken där... Barn hade kräkt där och blivit hemskickade så alla fröknarna kunde typ räkna med att få de närsom....

Jag gick inte och la mig förrän halv ett i natt... Efter jag hade bloggat så satt jag igång filmen "unga kvinnor" (little women) den var väl ok men känns som boken är ännu bättre..

I över morgon så går Jorden under! Om man ska tolka Maya indianernas kalender... En på Calles arbetsplats tror jätte mycket på det och har förberett sig på alla sätt och vis :) de senaste jag hörde var en teori om att det ska komma solstormar som slår ut all elektricitet på jorden... Då får Calle och hans jobbekompisar mycket att göra! ;)

Senare idag ska jag göra ett frans återbesök och så ska Calle iväg och göra lite ärenden... Får se om jag hinner med julgodiset ikväll ;)

Isabell sitter längre och längre stunder nu! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha yes!! Hon leker med kon vi gav henne!!!;)

2012-12-19 @ 18:21:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!